Nytändning

Det var längesedan jag visade något här på fotobloggen, men inspirationen har av någon anledning lyst med sin frånvaro. Jag har inte varit ute med kameran mycket dom senaste två åren. Dom som kanske besökte min hemsida förut har säkert tröttnat eftersom här inte har hänt något, en blogg som inte uppdateras är ju helt värdelös. Men det får jag försöka ändra på.

Nu har jag faktiskt börjat känna mig sugen att bruka lite mer alvar med mitt fotograferande, och även göra videoinspelningar ute i naturen. Jag hoppas att det håller i sig och inspirationen återkommer och jag börjar uppdatera bloggen lite oftare.

När det gäller bloggen så kommer den även i fortsättningen vara öppen för alla. Men vissa inlägg som är av lite mer privat karaktär kommer att vara lösenordsskyddade, tillgängliga endast för närmast sörjande.

Som ni kanske har märkt så har jag förändrat hemsidans utseende, och det är något som fortskrider efterhand tills jag är nöjd.

Så återigen, jag hoppas att jag kommer ut mer i naturen i år och får möjlighet att ta bilder och få naturupplevelser som jag kan dela med mig.

Prenumerera gärna på bloggen genom att fylla i din e-post i formuläret till höger.

Med vänlig hälsning

Jan-Olle Olsson

2 svar på “Nytändning”

  1. Birgitta Brown säger:

    Hej Jan-Olle, Så trevligt att du kommer igång med bloggen. Det ser jag fram emot. Jag har nu äntligen bestämt mig för en tur till Skåne till våren. Kanske kan vi ses en kort stund då?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *