En härlig morgon

I morse vaknade jag tidigt och bestämde mig för att ta en fotorunda. Jag fixade lite kaffe och mackor att ha med mig, det är alltid gott med fika i skogen. Så begav jag mig iväg mot Näsbyholm i gryningen strax efter klockan fyra. Det var lite mulet , men när solen gick upp skingrades molnen och det blev en riktigt härlig morgon.

Det var en hel del djur i rörelse som det brukar vara på morgonen, men dom flesta höll sig på behörigt avstånd. Men jag fick ändå några tillfälle till ganska hyfsade bilder. Som ni ser så är hjortarna lite raggiga i pälsen nu när dom håller på att byta päls, man ser den ljusa sommarkostymen med vita prickar skymta fram.

Precis när jag skulle starta bilen för att köra hemåt efter att jag hade fikat, dök det upp en brun kärrhök,den hade kurs mot bilen och hade blicken riktad neråt efter sork eller annat byte. Jag fick snabbt tag i kameran och gjorde mig beredd, man ser på den sista bilden att den får syn på mig i bilen, och då fick den bråttom därifrån.

Det var allt för denna gång, jag hoppas ni tycker det är trevligt att titta på mina bilder. Det kommer förhoppningsvis snart mer.

 

Dovhjortar
Dovhjortar
Dovhind
Dovhind
Råbock
Fasantupp
Brun Kärrhök
Brun Kärrhök
Brun Kärrhök
Brun Kärrhök
Fälthare
Fälthare

 

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up